Ydelser

PLC programmering

Dansk IT & Automation laver PLC programmering på flere niveauer. Lige fra små styringer, til de store anlæg med mange I/O enheder, servodrev, HMI enheder, mm.

Vi har også erfaring i PC / PLC kommunikation, i forbindelse med integrering af PC software i produktionsudstyret. Det kunne være Vision, Røntgen, Data analyse, eller til andre formål.

Vi kan udfylde flere roller i jeres projekt, lige fra at udføre en specifik, og defineret opgave, til at være med til at udvikle nye systemer og koncepter.

Udvikling

Hos Dansk IT & Automation har vi en bred erfaring inden udvikling af nye systemer. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, både med rådgivning, projekt planlægning, montering, og indkøring. Sammen med vores leverandører tilstræber vi at finde den bedste løsning til vores kunder.

Har man brug for en ekstern projektleder til sit udviklingsprojekt, så kan vi også hjælpe her.

Renovering af styringer

Har du en ældre styring som trænger til en opdatering? Dette kan være alt fra en nedslidt relæstyring, som skal moderniseres til en PLC styring, eller en styring der generelt trænger til nye komponenter. I samarbejde med kunden laver vi en vurdering af hvilken løsning der er mest rentabel.

Derefter laver vi en plan for opgaven, så det er til mindst mulig gene for kundens produktion.

Ved renoveringer leverer vi nye styklister, og tegninger hvis styringen er ændret.

Rul til toppen