Reparation af elektronik

Vi kan hjælpe dig med reparation af elektronik

Dansk IT og Automation ApS hjælpe dig med dine behov inden for reparation af elektronik, såsom gamle frekvensomformere, servodrev og lignende.

Har du behov for reparation af elektronik? Så er du meget velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe dig til den rigtige løsning!

Hvornår har man behov for reparation af elektronik?

Elektronik holder ikke evigt – og noget elektronisk udstyr har bedst af at blive udskiftet. Men ofte behøver man ikke udskifte udstyret og en reparation kan være tilstrækkelig for at forlænge udstyrets levetid.

En frekvensomformer er en af de mange typer elektronisk udstyr, vi kan hjælpe jer med at reparere. En frekvensomformer er en motorstyreenhed, som kontrollerer en elektrisk drevet motor ved at veksle frekvens og spænding i strømforsyningen. 

Hos Dansk IT & Automation kan vi tilse dit elektroniske udstyr og hjælpe dig med at identificere problemet – og naturligvis reparere det for dig.

Typisk foregår det således:

  • Du kontakter os vedrørende elektronik, der skal repareres
  • Vi indgår i en indledende dialog om dine behov og ønsker
  • Vi tilser det elektroniske udstyr og kommer med løsningsforslag
  • Vi udfører reparation af din elektronik
  • Der testes altid, før du får dit udstyr tilbage.

Hos Dansk IT & Automation tilbyder vi dig altid en fast pris for reparation af elektronik.

Kontakt os i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os vedrørende dine behov for reparation af elektronik. Ring til os på 40 905 905 eller send os en e-mail på info@it-automation.dk

Hos Dansk IT & Automation har vi mange års erfaring med reparation af elektronik – og du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udfører også opgaver inden for PLC Programmering, automation og styretavler.

Rul til toppen