Styretavler

Vi leverer jeres styretavler

Hos Dansk IT & Automation har vi stor erfaring med bygning af nye styretavler. Vi leverer altid løsninger, der passer til jeres behov – uanset om I er på markedet efter serieproducerede standarder inden for styretavler, eller om I søger specialdesignede løsninger.

Ønsker du at høre mere om vores løsninger inden for styretavler? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon eller e-mail. Vi glæder os til at høre fra jer.

Styretavler bygget efter europæisk standard

Styretavler du får leveret fra Dansk IT & Automation er altid bygget efter korrekte europæiske standarder. Vi leverer altid komplet dokumentation på de styretavler vi bygger.
Europæiske standardiseringer søger at sikre en høj grad af beskyttelse i henhold til både mennesker og natur. Du kan læse mere om dem her.

Specialdesignede styretavler

Udover serieproducerede standarder inden for styretavler, leverer vi også specialdesignede løsninger. Vores serieproducerede standardstyringer tilbyder vi til vores kunder til en yderst konkurrencedygtig pris.

Når vi leverer specialdesignede styretavler, er vi med i udviklingsfasen af maskinen helt fra starten. Tag os med på råd og få os med hele vejen fra ide til færdig og idriftsat styretavle. Vi omsætter dine ønsker og behov til løsninger, der kan understøtte lige netop din produktion.

Udover at vi tager os af alle dele af udviklingen i både design- og produktionsfasen af din nye styretavle, kan vi også støtte både i forhold til opstart af drift samt service og vedligehold. Læs mere om hvad vi tilbyder af service og vedligehold her.

Om Dansk IT & Automation

Dansk IT & Automation er en dansk virksomhed med specialisering inden for systematisk vedligehold af industrielle anlæg og maskiner. Vi ynder at levere kompetente løsninger af alle størrelser og bistår med alt lige fra design, til installation, renovering og fejlfinding. Vi leverer desuden løsninger inden for automation og PLC Programmering

Billede af dansk it automation
Kontakt os her – vi glæder os til at høre fra dig

Rul til toppen