Service og vedligehold

Dansk IT & Automation har mangeårig erfaring i systematisk vedligehold af industrielle anlæg og maskiner. Vores viden er bred indenfor automation og industri. Vi kan derfor bistå med opgaver indenfor design, installation, fejlfinding, og proces optimering

Vi hjælper vores kunder ved nedbrud og en af vores styrker er teknisk fejlfinding på komplicerede procesanlæg.

Vi gennemfører store planlagte vedligeholdelsesopgaver, også uden for normal produktionstid, efter nærmere aftale

Reparation ved nedbrud

Ved akutte reparationer ved nedbrud, fokuserer vi på hurtigt at få maskineriet op at køre igen. Hvad enten det er mekanisk eller elektrisk har vi stor erfaring i reparationer, der gør at man kan køre en produktion til ende. Vi har flere samarbejdspartnere hvor vi kan få fremstillet aksler, lejepasninger mm, ligesom vi hurtigt kan få fat i elektriske dele, enten fra eget lager, eller fra leverandør. Bliver problemet løst med en midlertidig indsats, følger vi altid op  efterfølgende, for at sikre en optimal og langtidsholdbar løsning. Udenfor normal åbningstid kan man altid få fat i vores vagt via hovednummeret.

Vedligehold

Tilstandsbaseret forebyggende vedligehold er en vigtig del af en høj oppetid på maskiner. Hos Dansk IT & Automation har vi stor erfaring med dette, hvor vi hos flere kunder står for det forebyggende vedligehold i deres produktion. Vi tilbyder både en totalløsning, hvor vi klarer alle opgaver, men også en løsning hvor vi assisterer firmaers egne håndværkere, i travle perioder.

Rul til toppen