Dansk IT & Automation

I Dansk IT & Automation har vi specialiseret os i systematisk vedligehold af industrielle anlæg og maskiner. Vi løser alt fra små og simple opgaver, til store og komplekse installationer.
Vores viden er bred indenfor automation og industri. Vi bistår gerne med alt lige fra design, til installation og fejlfinding. 

Vi har mangeårig erfaring med IT, både i kontormiljøer og i industrien. Hos os kan du få hjælp og rådgivning inden for EDB-løsninger.
I Dansk IT & Automation er vi autoriserede inden for industriel røntgen og udfører både vedligehold og reparationer.

Henrik Fischer Sørensen

Medejer

 2014 8673
henrik@it-automation.dk

Henrik har arbejdet i mange år med IT både i større virksomheder, og som konsulent. Her har han udviklet og driftet IT 24/7 produktionssystemer. Desuden har han ydet IT support til selskabets 200 brugere

Desuden har han været ansat som projektchef i en udviklingsvirksomhed.

Henrik er uddannet Automatiktekniker, og har arbejdet med fejlfinding og vedligehold i mange år.

Kenneth Urban

Medejer

4217 4448
kenneth@it-automation.dk

Kenneth har arbejdet med Automation og vedligehold i forskellige virksomheder i mange år. Han har stor erfaring i elektrisk og mekanisk vedligehold. Kenneth har arbejdet som serviceleder i flere år, hvor han stod med det tekniske ansvar for virksomheden.

Kenneth er virksomhedens PLC programmør, han har igennem en årrække specialiseret sig at programmere PLC, HMI, og Interface systemer til produktionslinjer. Han arbejder i OMRON, Siemens, Schneider, mfl

Kenneth er uddannet industrielektriker.

Anders Hansen

Tekniker

 40 905 905
ah@it-automation.dk

Anders har en stor erfaring inden for systematisk vedligehold, og reparation, og indkøring af produktionslinjer. Han har gennem sin karriere arbejdet i flere produktionsvirksomheder. Anders udfylder en stor rolle for Dansk IT & Automations kunder, når det kommer til mekanisk vedligehold, samt vurdering af maskiners tilstand.

Anders er uddannet som maskinarbejder, og har taget efteruddannelser inden for automatikfaget.

Dansk IT & Automation ApS

Tåstrupvej 7
4370 St. Merløse
info@it-automation.dk
 +45 40 905 905

Scroll to top