PLC Programmering

Hos Dansk IT & Automation er vi stolte af at kunne tilbyde PLC programmering af høj kvalitet til stort set alle industrier. Vi har mere end 15 års erfaring inden for PLC programmering, automation og processtyring og har hjulpet en lang række kunder med skræddersyede løsninger, der passer til netop deres behov. 

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med den rigtige løsning inden for PLC programmering? Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig – kontakt os i dag og hør mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad er PLC Programmering? 

PLC programmering står for Programmable Logic Controller. Det er essentielt set en programmerbar lille computer, der benyttes i forbindelse med automationsprocesser og processtyring. Det er forskelligt, hvad der kræves i forhold til oppetid, proceskraft og behov for reparation og vedligehold – og der findes forskellige størrelser på PLC’er, både i forhold til proceskraft, hukommelse samt I/O’ere – det man almindeligvis også kalder in- og outputs  

Man bruger PLC Programmering i mange slags industrier. Automation og processtyring er en naturlig del af driften for mange typer virksomheder, og derfor indgår den type udstyr ofte.  

Hos Dansk IT & Automation laver vi PLC Programmering til alle industrier, herunder trykkeribranchen, luftfartsindustri, fødevareindustrien og mange flere. 

Vi leverer løsninger inden for PLC Programmering 

Dansk IT & Automation laver PLC programmering på flere niveauer. Lige fra små styringer, til de store anlæg med mange I/O enheder, servodrev, HMI-enheder, mm. Vi programmerer alle typer af PLC’er herunder Siemens og Omron. 

Vi har også erfaring i PC / PLC kommunikation, i forbindelse med integrering af PC-software i produktionsudstyret. Det kunne være vision, røntgen, dataanalyse, eller til andre formål. 

Vi kan udfylde flere roller når det kommer til jeres behov for PLC programmering, lige fra at udføre en specifik, og defineret opgave, til at være med til at udvikle nye systemer og koncepter. Vi tilbyder alle størrelser af PLC programmeringsløsninger. PLC’er kommer i flere forskellige størrelser, og det er derfor vigtigt, at man modtager den rigtige rådgivning, så man får den størrelse af PLC, der er tilpasset ens behov. 

Dansk IT & Automation står klar til at hjælpe med de helt rigtige løsninger inden for PLC programmering – kontakt os i dag og hør mere. 

 

Om Dansk IT & Automation 

Billede af dansk it automation

Dansk IT & Automation har mange års erfaring med automation, styretavler og PLC programmering. Vi hjælper kunder inden for flere forskellige brancher i hele landet – se vores referencer fra vores tilfredse kunder her

Du kan læse mere om os her 

Rul til toppen