Automation

Søger du efter løsninger inden for automation til industrien? Så læs med her. Dansk IT & Automation løser mange opgaver inden for industriel automation. Vi arbejder i forskellige brancher, herunder fødevare, sikkerhed samt trykkeri.

Vedligehold og serviceaftaler inden for automation

For os er service og skræddersyede løsninger helt afgørende for at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. I tæt dialog med jer som kunde laver vi en plan for, hvordan lige netop jeres behov for automation skal varetages. Ingen kunder er helt ens – og vi gør altid vores bedste for at løse lige præcis jeres udfordring med løsninger, der passer til jer.

Udover skræddersyede løsninger er det også vigtigt for os at tilbyde fejlfinding og serviceaftaler for jeres maskiners automation. Derfor tilbyder vi også service- og vedligeholdsaftaler, som skal sørge for at holde jeres produktion kørende med en høj oppetid. Vi assisterer med fejlfinding ved nedbrud, optimering og ombygning af al slags udstyr. 

Ønsker du at høre mere om, hvordan Dansk IT & Automation kan hjælpe jer, med jeres behov for vedligehold og serviceaftaler inden for automation?

Så kontakt os her – vi glæder os til at hører tilbage fra dig.

Om Dansk IT & Automation

Dansk IT & Automation er en dansk virksomhed med fokus på at hjælpe kunder med især løsninger inden for automation. Virksomheden har eksisteret siden 2014 og drives til daglig af virksomhedens to grundlæggere, Kenneth Urban og Henrik Fischer Alstrup.

Både Henrik og Kenneth har arbejdet i mange år med automation for industrien, især inden for trykkeribranchen, og Dansk IT & Automaton er blandt andre totalpartner hos Sjællandske Medier.

Billede af henrik og kenneth

Vi har løsningerne til jeres behov 

Vi har desuden samarbejde med maskinbyggervirksomheder, hvor vi står for den elektriske og PLC programmerings relaterede del af deres udstyr. Her projekterer, programmerer og monterer vi styringer på deres system. Vi deltager også i indkøring hos slutkunden, hvis der er behov for dette.

Vi varetager også renovering af styringer samt opgaver inden for styretavler.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring til os på 40 905 905 eller send os en mail på info@it-automation.dk

Rul til toppen